Üdvözlünk webáruházunkban!

WWE 2K15 [ Xbox One ] borítója
  • WWE 2K15 [ Xbox One ] képe
  • WWE 2K15 [ Xbox One ] képe
  • WWE 2K15 [ Xbox One ] képe
  • WWE 2K15 [ Xbox One ] képe

WWE 2K15 [ Xbox One ]

16 év felett ajánlott

Kulcsszavak:

Platform: Xbox One

Kiadás: Normál

Gyártó: 2K Games

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-11-21

4.590 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

WWE 2K15 Ismertetője

A WWE - pankrátoros játékok új generációja megérkezett. A WWE 2K15-ben a pankráció legnagyobb ágyúival léphetsz a ringbe, vagy repülhetsz ki belőle egy lendületes tolórúgást követően. Azt mindenki tudja, hogy a ringből senki nem jön úgy ki, mint ahogy bement, erre a sportágra ez maximálisan igaz, gondoljunk csak a "véletlenül" széttépődő pólókra, a szétkent sminkekre (nem csak a csajoknál!) vagy az összekócolt hajakra (már akinek van haja).

Hozd létre a saját WWE szupersztárodat*, egyedi belépővel és mozdulatokkal, akivel - először a sorozat történetében - az egyjátékos kampányt is végigzúzhatod és feljuthatsz a sportág csúcsára és Te lehetsz a WWE legnagyobb és legyőzhetetlen bajnoka.

Az új motion capture technológiák bevetésével 5-ször annyi animáció szerepel a játékban, mint ezelőtt, ami az új birkozó rendszerrel még közelebb hozza az igazi pankráció élményét a nappalidba, úgy, hogy egyik bútordarab sem sérül meg (ha csak nem Te vered szét valamelyiket). A WWE szupersztárok teste és arca még realisztikusabban jelenik meg a képernyőn*, a kommentátorok pedig úgy fogják az eseményeket közvetíteni, mintha az éppen élőben a TV-ben zajlana (közel 5-ször annyi kommentátori hanganyagot zsúfoltak bele a játékba).

A WWE 2K15 a legmodernebb és legismertebb zenékkel, új - még realisztikusabb grafikával, új mozdulatokkal, John Cena főszereplésével és a pankráció minden izgalmával vár Téged!

  • Lépj ringbe a pankráció legnagyobb ágyúival!
  • Alkosd meg a saját pankrátorodat és juss el a WWE Bajnokság csúcsára!*
  • Még realisztikusabb látvány az új motion capture technológiáknak hála
  • A legmenőbb zenék napjainkból, a csontzene kíséretével

* Csak Xbox One és PlayStation 4-en

További ajánlott termékek