Üdvözlünk webáruházunkban!

The Elder Scrolls Online [ Xbox One ] borítója
  • The Elder Scrolls Online [ Xbox One ] képe
  • The Elder Scrolls Online [ Xbox One ] képe
  • The Elder Scrolls Online [ Xbox One ] képe
  • The Elder Scrolls Online [ Xbox One ] képe

The Elder Scrolls Online [ Xbox One ]

16 év felett ajánlott

Platform: Xbox One

Kiadás: Normál

Gyártó: Bethesda

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2015/N3

18.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

The Elder Scrolls Online Ismertetője

1000 évvel járunk az eddig megjelent Elder Scrolls játékok előtt. A birodalomnak még nincs uralkodója. Három frakció közül választhatsz (Breton, High-Elf, Nord) és küzdhetsz a trónért – akár a császári rangot is elérheted tamrieli kalandozásod során.

A Bethesda havidíjas MMORPG játékában a műfaj hagyományos elemei is visszaköszönnek, de emellett számos téren újít a program: bevezeti a real-time harcot, komoly hangsúlyt fektet a történetre, legyen szó a legkisebb mellékküldetésről is.

Akár egedül szeretnél boldogulni, akár guild-ekbe verődsz, PVP csatákat vívsz meg, mindenképp komolyan kiveheted részed szervesen az Elder Scrolls világból.

  • Frakciónként változó, egyedi helyszínek és történet, mely a fővárosba érve fut össze. A karaktergenerálás hihetetlen részletességről tesz tanúbizonyságot – legyen akár szó a lényekről, ruhákról, fegyverekről.
  • Valós idejű harc: felejtsd el a körökre osztott küzdelmekkel való bíbelődést. Válassz a rengeteg közelharci, vagy távolról hatásos fegyver közül – de akár magad is készíthetsz önvédelmi eszközöket, melyekkel kereskedhetsz is. Folyamatosan bővülő tartalom!
  • Híres-neves szinkronszínészek – legyen szó fő, vagy mellék karakterekről, a beleélést mind a szinkronok (pl. John Cleese, Kate Beckinsale), a zenék, mind a szemkápráztató, sőt, PC-n kiválóan optimalizált grafika is segíti.
  • A történet egy börtönből indul, ahonnan kiszabadulva egy szellemnek segítünk, de utána gyakorlatilag teljes szabadkezet kapunk, kasztonként eltérő játékmenettel, három hatalmas várossal, melyek mind Tamriel-be vezetnek.
  • Az Elders Scrolls Online kihagyhatatlan darab az MMORPG-k kedvelőinek és már most olyan komolyságú darabnak minősül, mint nagy múltú riválisai.

A játék csak interneten, európai szervereken játszható, folyamatos internetelérés szükséges hozzá. Használatáért havidíjat kell fizetni, bankkártyával vagy 60 napos feltöltőkártyával egyenlíthető ki.

A játék NEM tartalmaz feltöltőkártyát, telepítésekor egy internetes felhasználói fiókot (account) kell létrehozni, melynél meg kell adni egy megfelelő bankkártya, vagy egy feltöltőkártya (Gamecard) számát.

További ajánlott termékek