Üdvözlünk webáruházunkban!

Sunset Overdrive [ Xbox One ] borítója
  • Sunset Overdrive [ Xbox One ] képe
  • Sunset Overdrive [ Xbox One ] képe
  • Sunset Overdrive [ Xbox One ] képe
  • Sunset Overdrive [ Xbox One ] képe

Sunset Overdrive [ Xbox One ]

16 év felett ajánlott

Platform: Xbox One (exkluzív)

Kiadás: Normál

Gyártó: Microsoft

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-10-31

3.490 Ft
Státusz:
Külső raktárban
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Sunset Overdrive Ismertetője

A „Resistance” és a „Ratchet and Clank” készítőinek (Insomniac Games) új alkotása, a Sunset Overdrive egy pörgős tempójú, nyílt világban játszódó lövöldözős játék, amely elképesztő fegyvereket, emberfeletti ügyességet és halált megvető menőséget hoz el kizárólag Xbox One platformra. Egy ipari baleset hatására városod lakói mérgező szupermutánsokká alakultak át. Sokak számára ez a világ vége, és ez bizony szívás. De te máshogy látod. A főnököd? Halott. Az unalmas munkád? Annak vége. Mert mi is az apokalipszis? A világ egy üres vászon, az ecseteidet pedig csőre töltötted!

  • Nyílt világ, ahol nincsenek szabályok - Ugorj le az épületek tetejéről, csússz le a korlátokon és száguldj végig az elektromos kábeleken, a létező összes irányból ritkítva az ellenségeidet!
  • Elképesztő fegyverek - Gyűjtsd össze és turbózd fel a fegyverarzenálodat, melyben egyik csúzli sem szokványos, dinamitokkal, tűzijátékkal, szigonyokkal és savval képes megszűntetni az ellenségeidet.
  • Őrült lövöldözés barátaiddal - Válts át bármikor egyjátékos kampányból a Chaos Squad-ba, egy 8 játékos kooperatív mókába, melyben eldönthetitek, hogy milyen célokat kell elérneted a városban, és a hatalmas csatákat túlélve gyűjtseted őrületes játékon belüli jutalmakat.

További ajánlott termékek