Üdvözlünk webáruházunkban!

Borderlands: The Handsome Collection [ Xbox One ] borítója
  • Borderlands: The Handsome Collection [ Xbox One ] képe
  • Borderlands: The Handsome Collection [ Xbox One ] képe
  • Borderlands: The Handsome Collection [ Xbox One ] képe
  • Borderlands: The Handsome Collection [ Xbox One ] képe

Borderlands: The Handsome Collection [ Xbox One ]

18 év felett ajánlott

Platform: Xbox One

Kiadás: Speciális

Gyártó: 2K Games

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2015-03-27

17.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Borderlands: The Handsome Collection Ismertetője

A LEGNAGYOBB KÁOSZ, FELÚJÍTVA! A Borderlands: The Handsome Collection az elengedhetetlen Borderlands válogatás, amely tartalmazza mind a Borderlands 2, mind a Borderlands: The Pre-Sequel kifejezetten következő generációs konzolokra írt definitív változatait. A PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok a konzolokon valaha tapasztalt legjobb Borderlands teljesítményt és legszebb grafikát kapják. A sorozat történetében először nyílik lehetőség egy televízión, lenyűgöző HD felbontásban a négyfős osztott-képernyős játékra.
Ismerd meg Handsome Jack teljes történetét (az összes elérhető bónusz kiegészítő tartalommal*), a nem-is-annyira-szerény kezdetektől egomániás zsarnokságának csúcsáig. Korábbi mentéseid átvitelével a következő generációs konzolokon folytathatod kalandod az új cross-save funkcióval.**

  • KÉT, A KRITIKUSOK ÉS A JÁTÉKOSOK ÁLTAL IS ELISMERT BORDERLANDS JÁTÉK EGY CSOMAGBAN: Légy szemtanúja Handsome Jack hatalomra kerülésének a Borderlands: The Pre-Sequel-ben, és tapasztald meg uralkodását a Hyperion mániákus vezérigazgatójaként a Borderlands 2-ben.
  • TÖBB MINT 100 DOLLÁR ÉRTÉKŰ EXTRA TARTALOM, TÖBBSZÁZ ÓRÁNYI JÁTÉKMENET: Tartalmazza az összes kampány kiegészítőt *, játszható karaktercsomagokat, maximális játékos-szint fejlesztéseket, és válogatott harci arénákat, amelyek korábban letölthető tartalmakként jelentek meg a két játékhoz, valamint több tucatnyi kiegészítő lehetőséget a karakterek testreszabásához.
  • A BORDERLANDS: THE HANDSOME COLLECTION-NEL AKÁR NÉGY JÁTÉKOS IS JÁTSZHAT EGY KONZOLON, OSZTOTT KÉPERNYŐN: A következő generáció ereje maximálisan kihasználva!
  • FOLYTASD, AHOL ABBAHAGYTAD! Vidd át Xbox 360, PlayStation 3, vagy PS Vita mentéseidet a következő generációs konzolokra a cross-save ** funkcióval.
  • FEDEZD FEL PANDORÁNAK ÉS HOLDJÁNAK KAOTIKUS VILÁGÁT a Borderlands konzol-változataiban soha nem látott elképesztő, nagyfelbontású látványvilággal, folyamatos és magas képfrissítéssel.
  • TÖBB MINT 55 SZERKESZTŐSÉGI DÍJ, TÖBB MINT 20 MILLIÓS ELADOTT PÉLDÁNYSZÁM Élvezd a kritikusok által is elismert, legsikeresebb sorozatot amelyben s*ggcsapkodás mellett egy gyémánt-póni is szerepel.

*Tartalmazza a Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel as összes, 2015. március 24-ig megjelent és elérhető letölthető tartalmát. Internet hozzáférés, valamint PlayStation®Network vagy Xbox Live felhasználói fiók szükséges bizonyos kiegészítő tartalmak eléréséhez.
** A mentett állások átvitele csak azonos konzolcsaládon belül lehetségesek – pl. Xbox 360 mentések Xbox ONE-ra, a PlayStation 3 és PlayStation Vita mentések pedig PlayStation 4-re vihetőek át.

További ajánlott termékek