Üdvözlünk webáruházunkban!

Middle-earth: Shadow of Mordor [ Xbox 360 ] borítója
  • Middle-earth: Shadow of Mordor [ Xbox 360 ] képe
  • Middle-earth: Shadow of Mordor [ Xbox 360 ] képe
  • Middle-earth: Shadow of Mordor [ Xbox 360 ] képe
  • Middle-earth: Shadow of Mordor [ Xbox 360 ] képe

Middle-earth: Shadow of Mordor [ Xbox 360 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Xbox 360

Kiadás: Normál

Gyártó: Warner Bros.

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-11-21

13.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Middle-earth: Shadow of Mordor Ismertetője

A Middle-earth: Shadow of Mordor sztorija a Hobbit és a Gyűrűk Ura eseményei közötti időben játszódik, melyben egy olyan történet részesei lehetünk, amely döntéseink nyomán formálódik.

A főhős egy bizonyos Talion nevezetű bátor kósza, akivel Mordorban utazgathatunk majd, még jóval azelőtt, hogy azzá a fekete sivataggá vált volna, melyet Peter Jackson filmjeiből, vagy a Gyűrűk Ura oldalairól megismertünk volna. Talion szüleit Szauron katonái a szeme láttára lemészárolják a családját, majd pedig vele is végeznek, hősünket viszont a bosszú szelleme lidércként feltámasztja, hogy elégtételt vehessen támadóin.

Talion bosszúhadjárata során megismerhetjük a Hatalom Gyűrűjének titkait, és a minket kísérő bosszú szellemének valódi énjét. A Nemesis System felügyeli minden döntésünket és a világ a cselekedeteink következtében formálódik majd, bármi, amit teszünk, előbb vagy utóbb valamilyen következménnyel jár.

A Monolith csapata a Middle-earth Enterprises oldalán, Peter Jackson és a Weta Workshop művészeinek segítségével dolgozik azért, hogy olyan történetet mesélhessenek el, amiben a helyszínek, a karakterek szorosan illeszkedjenek J. R. R. Tolkien univerzumába, és amelyre biztosan, sokáig emlékezni fogunk.

További ajánlott termékek