Üdvözlünk webáruházunkban!

The Surge 2 [ Ps4 ] borítója

The Surge 2 [ Ps4 ]

18 év felett ajánlott

Kulcsszavak:

Platform: Playstation 4

Kiadás: Normál

Gyártó: Focus Home Interactive

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2019-09-24

16.690 Ft
Státusz:
Külső raktárban
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

További platformok

The Surge 2 Ismertetője

Előrendelői ajándék:

  • The Urban Gear Pack (1 páncél, 2 exkluzív fegyver, 1 drón, 1 radar modul, 1 online üzenet ikon)

A The Surge 2, ez a kemény akció-RPG visszarepít minket a földi pokolba, ami most még nagyobb, váratlanabb és ijesztőbb, mint valaha. A játékban egyedülálló, kemény szabályok vannak a harcra, emellett karakter fejlődés, végtag célzó rendszer és eredeti lootolás is megtalálható benne.

Úton Jerikó városa felé, a géped egy rejtélyes viharba kerül és lezuhan a város szélén. Hetekkel később arra ébredsz fel, hogy fogva tartanak egy elhagyott létesítményben a város közepén. Páncélozott katonák tartatják be a törvényeket, robotok tombolnak, sötétedik és egy nano vihar jelenik meg a város fölött…

A túléléshez fel kell fedezned a porig rombolt Jerikó városát. Küzdj meg számtalan vad fenyegetéssel, brutális, felejthetetlen harcokban.

Vágd le, tépd ki ellenfeleid végtagjait, hogy meg tudd szerezni a használható felszereléseiket, amik segítségével Te erősebb leszel – elég erős ahhoz, hogy szembe nézz a legfélelmetesebb, legnagyobb ellenségekkel, akik a városban rejtőznek. Egy bővített fegyver-, és páncél készlettel, drónokkal, új képességekkel tudod karakteredet építeni, egy nagyobb, változatosabb, ambiciózusabb világban. Éld túl és fedezd fel a The Surge 2 játék rejtett titkait!

További ajánlott termékek