Üdvözlünk webáruházunkban!

Ride [ Ps4 ] borítója

Ride [ Ps4 ]

3 év felett ajánlott

Kulcsszavak:

Platform: Playstation 4

Kiadás: Normál

Gyártó: Milestone

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2015-03-27

12.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Ride Ismertetője

Az MX GP és a MotoGP sorozatokról ismert Milestone a motorozás élményét adja Nekünk, úgy ahogy már régóta vártunk rá.

A legnépszerűbb motorgyártók, mint a Honda, Yamaha, Ducati, Kawasaki, Suzuki, BMW, Aprilia, KTM, Triumph, MV Agusta, Bimota, EBR, Energica és Lighning modelljeit lehet tuningolni és versenybe szállni nemzetközi pályákon (Olaszország, USA, Egyesült Királyság, Japán, Spanyolország, Franciaország).

Egyjátékos, Bajnokság, Time Trial, Track Day kihívások, Gyorsulási verseny, Endurance, Osztott képernyős, Gyors verseny és Multiplayer módok várják a kétkerekűek szerelmeseit, a motorok külsejének és teljesítményének testreszabásaival és beállításaival pedig teljesen egyedi gépállat lehet a garázsunk dísze.

A versenyeken összesen 16 játékos indulhat, a mesterséges intelligencia pedig nem várja meg, hogy megtaláljuk az ideális ívet, könyörtelenül megelőz minket. Mind a motorok hangja, kinézete, animációja életszerűen jelenik meg a képernyőn, az esések és karambolok valósághűen fognak előttünk lezajlani. Ilyenkor persze hasznunkra lesz a visszatekerés lehetősége, de a profik inkább kétszer annyit izzadnak és sűrűbben használják a féket.

További ajánlott termékek