Üdvözlünk webáruházunkban!

Playstation 4 Dualshock 4 V2 Alpin Green (zöld) kontroller [ Ps4 ] borítója

Playstation 4 Dualshock 4 V2 Alpin Green (zöld) kontroller [ Ps4 ]

Platform: Playstation 4

Gyártó: Sony

Megjelenés: 2019-04-23

18.490 Ft
Státusz:
Előrendelhető
Szállítási idő:
megjelenéskor

Szállítási díjak MPL PostaPont: 490 Ft, MPL Futárszolgálat: 595 Ft

Playstation 4 Dualshock 4 V2 Alpin Green (zöld) kontroller Ismertetője

Páratlan vezérelhetőség

A DUALSHOCK 4 vezeték nélküli, ezüst színű vezérlő új megjelenéssel frissült, például egy láthatóbb, színesebb fénysávval, amelynek köszönhetően még inkább a kezedben tarthatod a játékot. Ez az általunk valaha tervezett legergonomikusabb, legintuitívabb PlayStation vezérlő.

  • További újítás, hogy most már a profi játékosokra kihegyezve, lehet váltani Bluetooth vagy USB csatlakoztathatóság között. A régi kontrollert csak tölteni lehetett USB-ről.
  • Kisebb anyag változások, a D pad és a ravaszok kicsit szürkébb műanyagból készültek, illetve a kontroller alsó részét képező műanyag borítás is más műanyagból készült.

A DualShock 4 kontroller bár új köntöst kapott, de az eddigi hagyományokat megőrizve, csiszoltabb/fejlettebb formában tért vissza:

  • Együtt műküdik a PlayStation Camera-val, így a konzol érzékeli az kontroller mozgását, méghozzá elég pontosan.
  • A DualShock 4 headset kimenettel és beépített hangszóróval lett felszerelve, sőt, egy érintőpanelt is kapott, melyet a PS Vita megoldásához hasonlóan használhatnak ki a játékok (elhajlás, inventory és egyéb funkciók), sőt gombként is funkcionálhat.
  • Tovább finomítottak a rezgésen és a marok részén új-rücskös anyagot használtak fel, melynek segítségével még jobban tapad a kezünkhöz, még akkor is ha már megizzadt a tenyerünk.
  • A beépített ledes állapotjelző a játékokban történtekre reagál, például pirosan fog világítani, ha karakterünk megsebesült.
  • A Share (megosztás) gombot lenyomva azonnal képeket készíthetünk, vagy az addig eltelt 15 perces játékunk videóját menti el a merevlemezre, melyeket így megoszthatjuk barátainkkal PSN-en, YouTube-on vagy Facebookon keresztül.
  • Az Options gomb a Selectet váltja le, a kontroller maradt vezeték nélküli, tölteni micro-USB porton keresztül lehet (mint régen).

Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat. A feltűntetett specifikációk a megjelenésig változhatnak.

További ajánlott termékek