Üdvözlünk webáruházunkban!

Nioh 2 Special Edition [ Ps4 ] borítója

Nioh 2 Special Edition [ Ps4 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Playstation 4 (exkluzív)

Kiadás: Speciális

Gyártó: Sony

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2020-03-13

Árazás alatt
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Nioh 2 Special Edition Ismertetője

A Special Edition tartalma:

  • Nioh 2 alapjáték
  • Steelbook
  • Season Pass
  • "The Art of Nioh 2" könyv

Szabadítsd el a benned lakó sötétséget! Dacolj önnön halandóságoddal ebben a vérszomjas akció-szerepjátékban.

Éld túl a japán mítosz, legenda és történelem brutális elegyét!

Sajátítsd el a szamurájok halálos művészetét a rejtélyes félig ember, félig természetfeletti jokai harcos képében a kíméletlen akció-szerepjáték folytatásában.

Fedezd fel a Szengoku-korszakbeli vérgőzös Japánt és a halálos Sötét Birodalmat – mindkettőben groteszk és kegyetlen démonok járnak.

Vond ki halálos fegyvereidet, és vágd le, aki utadba áll! Segítségedre lesz az átszabott harcrendszer és képességed, hogy pusztító paranormális erőkkel rendelkező jokai-szörnnyé válj.

  • Csiszold képességeidet - Készülj életed nagy küzdelmére a Nioh legkedveltebb elemeire épülő, áttervezett mechanikával, melyhez teljes koncentráció és nem kis ügyesség szükséges.
  • Válassz harcmodort - Kövesd a szamuráj útját hagyományos fegyverekkel, kardokkal és bárdokkal, vagy töltsd fel Amrita-mérődet a nagy hatalmú jokai-képességek használatához, és pusztítsd el a borzalmas ellenfeleket különféle rettentő támadásokkal.
  • Fejleszd fegyvereidet jokai-varázzsal - Amrita-mérőd feltöltése nem csupán nagy erejű jokai-alakodhoz segíthet, de javíthatja különféle fegyvereid statisztikáit is, és plusz erősítőket ad, melyektől ellenfeled meginog, vagy ha a földre került, megragadhatod.
  • Segíts másoknak és kérj segítséget tőlük - Idézd meg a más Nioh 2 játékosok által hátrahagyott szellemeket, hogy segítsenek a harcban. kísérteteik segítségedre lesznek az aktuális pálya végéig… vagy amíg le nem győzik őket.

További ajánlott termékek