Üdvözlünk webáruházunkban!

Nioh 2 [ Ps4 ] borítója

Nioh 2 [ Ps4 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Playstation 4 (exkluzív)

Kiadás: Normál

Gyártó: Sony

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2020-03-13

20.990 Ft
Státusz:
Előrendelhető
Szállítási idő:
megjelenéskor

Szállítási díjak MPL PostaPont: 718 Ft, MPL Futárszolgálat: 798 Ft

Nioh 2 Ismertetője

Szabadítsd el a benned lakó sötétséget! Dacolj önnön halandóságoddal ebben a vérszomjas akció-szerepjátékban.

Éld túl a japán mítosz, legenda és történelem brutális elegyét!

Sajátítsd el a szamurájok halálos művészetét a rejtélyes félig ember, félig természetfeletti jokai harcos képében a kíméletlen akció-szerepjáték folytatásában.

Fedezd fel a Szengoku-korszakbeli vérgőzös Japánt és a halálos Sötét Birodalmat – mindkettőben groteszk és kegyetlen démonok járnak.

Vond ki halálos fegyvereidet, és vágd le, aki utadba áll! Segítségedre lesz az átszabott harcrendszer és képességed, hogy pusztító paranormális erőkkel rendelkező jokai-szörnnyé válj.

  • Csiszold képességeidet - Készülj életed nagy küzdelmére a Nioh legkedveltebb elemeire épülő, áttervezett mechanikával, melyhez teljes koncentráció és nem kis ügyesség szükséges.
  • Válassz harcmodort - Kövesd a szamuráj útját hagyományos fegyverekkel, kardokkal és bárdokkal, vagy töltsd fel Amrita-mérődet a nagy hatalmú jokai-képességek használatához, és pusztítsd el a borzalmas ellenfeleket különféle rettentő támadásokkal.
  • Fejleszd fegyvereidet jokai-varázzsal - Amrita-mérőd feltöltése nem csupán nagy erejű jokai-alakodhoz segíthet, de javíthatja különféle fegyvereid statisztikáit is, és plusz erősítőket ad, melyektől ellenfeled meginog, vagy ha a földre került, megragadhatod.
  • Segíts másoknak és kérj segítséget tőlük - Idézd meg a más Nioh 2 játékosok által hátrahagyott szellemeket, hogy segítsenek a harcban. kísérteteik segítségedre lesznek az aktuális pálya végéig… vagy amíg le nem győzik őket.

Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat. A feltűntetett specifikációk a megjelenésig változhatnak.

További ajánlott termékek