Üdvözlünk webáruházunkban!

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition [ Ps4 ] borítója

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition [ Ps4 ]

16 év felett ajánlott

Platform: Playstation 4

Kiadás: Speciális

Gyártó: Capcom

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2019-09-06

18.690 Ft
Státusz:
Külső raktárban
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

További platformok

További kiadások

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition Ismertetője

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition tartalma:

  • Monster Hunter: World alapjáték
  • Monster Hunter World: Iceborne kiegészítő

A Monster Hunter World: Iceborne minden idők legsikeresebb Capcom játéka, a világszerte több, mint 12 millió példányban elkelt, ezzel pedig a Monster Hunter sorozat eladott példányainak számát több, mint 53 millióra duzzasztó Monster Hunter: World várva várt, hatalmas kiegészítője. A Monster Hunter World: Iceborne robosztus, már-már az alapjátékéval vetekedő méretű tartalma egy új fagyos helyszínen várja a játékosokat új történetekkel, szörnyekkel, lehetőségekkel és sok mással.

A kiegészítő közvetlenül a Monster Hunter: World eseményei után veszi fel a történet fonalát, és egy újonnan felfedezett, fogvacogtató helyszínre viszi a vadászokat, ami teljes felfedezését követően a játék legnagyobb régiójává fog válni. Ez az új helyszín ad otthont számos új és visszatérő fenevadnak, melyek készen állnak, hogy lecsapjanak a területükre bemerészkedő vadászokra, akik az új Master Rank nehézségi fokozattal tovább emelhetik a tétet. A Monster Hunter World: Iceborne az alapjátékban is megismert képesség alapú fejlődés és tárgykészítési rendszer mellett számos új lehetőséggel bővíti ki a játékosok harci repertoárját. Minderre szüksége is lesz a vadászoknak végső kihívás, a rejtélyes új főszörny, Velkhana ellen.

  • Hatalmas mennyiségű tartalom - Az Iceborne a Monster Hunter: World alapjaira építve rengeteg új kihívással és meglepetéssel várja a játékosokat.
  • Bemutatkozik egy új történet és a Hoarfrost Reach - A kiegészítő közvetlenül a Monster Hunter: World eseményei után veszi fel a történet fonalát, egy hófedte területre invitálva a játékosokat, melynek területe a történet előrehaladtával folyamatosan bővülve, végül a Monster Hunter: World legnagyobb területévé növi ki magát.
  • Új és visszatérő fenevadak - Az új helyszín fagyos klímája sosem látott, valamint visszatérő közönség kedvenc bestiáknak ad otthon, melyek élén a pusztító jeges támadásokra képes elder dragon főszörny, Velkhana áll.
  • Master Rank nehézségi fokozat - Egy vadonatúj High Rank feletti szint, ami még kíméletlenebbé teszi az új és már ismerős szörnyeket.
  • Az új játékmechanikák elmélyítik a harcokat - A Slinger új funkciókkal bővül, mint például a Clutch Claw horog és a fenevadakat elszédítő Flinch Shot. Azzal pedig, hogy már készenlétbe helyezett fegyverrel is használható a Slinger, teljesen új stratégiák és lehetőségek nyílnak meg előtted a harcban.
  • Kiterjesztett arzenál - A 14 fegyvertípus mindegyike új kombókat és elemeket kap, ezzel újabb mélységet adva arzenálodnak.
  • Új felszerelések és tárgyak - Az új szörnyek új alapanyagokat is jelentenek, melyekből új felszerelés készíthető a Hoarfrost Reach kihívásainak és küldetéseinek leküzdésére.

További ajánlott termékek