Üdvözlünk webáruházunkban!

Grand Theft Auto V (GTA 5) [ Ps4 ] borítója
  • Grand Theft Auto V (GTA 5) [ Ps4 ] képe
  • Grand Theft Auto V (GTA 5) [ Ps4 ] képe
  • Grand Theft Auto V (GTA 5) [ Ps4 ] képe
  • Grand Theft Auto V (GTA 5) [ Ps4 ] képe

Grand Theft Auto V (GTA 5) [ Ps4 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Playstation 4

Kiadás: Normál

Gyártó: Rockstar Games

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-11-18

12.890 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

További platformok

Grand Theft Auto V (GTA 5) Ismertetője

A GTA 5 ősszel feljavított grafikával tér vissza, hogy megmutassa, az alkotók eredetileg mit is szerettek volna elénk rakni, már az első alkalommal. Az új verzióban szebbek lesznek a szereplőket és a tájat borító textúrák, nagyobb távolságban rajzolódik ki a táj, sűrűbb lesz az autóforgalom, nagyobb forgalom lesz az utcákon és a játék jóval nagyobb felbontáson fut majd

A GTA Online megjelenése óta kiadott összes tartalmat megkapjuk a játékba (fegyverek, munkák, autók, testreszabási lehetőségek), így garantáltan elfelejthetjük az alvást esténként.

Los Santos: nyüzsgő nagyváros tele spirituális gurukkal, feltörekvő csillagocskákkal és lassan feledésbe merülő hírességekkel, akik egykor a nyugati világ bálványai voltak, de most a gazdasági bizonytalanság és az olcsó valóságshow-k korában kénytelenek küzdeni a fennmaradásért. A zűrzavar közepette három egészen különböző karakterű bűnöző latolgatja a túlélés és a siker esélyét:

  • Franklin, a volt utcai gengszter, aki most igazi lehetőségekre és zsíros zsákmányra vadászik
  • Michael, a börtönt is megjáró kőkemény profi, akinek a békés nyugdíjas korral kapcsolatos reményei szertefoszlani látszanak
  • Trevor, az erőszakos eszelős, aki csak az olcsó mámort és a következő nagy balhét keresi

Mivel lassan elfogynak a lehetőségeik, a trió kénytelen mindent kockára tenni, olyan vakmerő és veszedelmes balhék egész sorozatát követve el, amelyek miatt egy életre rács mögé kerülhetnek.

Rockstar Games mindig is úttörő volt a nyitott világú játékok műfajában - a Grand Theft Auto sorozat minden idők egyik legsikeresebb szórakoztatóipari szellemi tulajdona. A világszerte több mint 114 millió eladott példánnyal büszkélkedő Grand Theft Auto sorozat hathatós segítségével kerültek a videojátékok a kulturális főáramba.

További ajánlott termékek