Üdvözlünk webáruházunkban!

Final Fantasy VII (7) Remake [ Ps4 ] borítója

Final Fantasy VII (7) Remake [ Ps4 ]

16 év felett ajánlott

Platform: Playstation 4

Kiadás: Normál

Gyártó: SquareEnix

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2020-03-03

Árazás alatt
Státusz:
Előrendelhető
Szállítási idő:
megjelenéskor

Szállítási díjak MPL PostaPont: 690 Ft, MPL Futárszolgálat: 770 Ft

Final Fantasy VII (7) Remake Ismertetője

A Final Fantasy VII (7) Remake a szerepjátékok műfaját újradefiniáló ikonikus eredeti újragondolása, amely minden eddiginél mélyebbre ássa bele magát a játék világába és szereplőibe. A felejthetetlen karakterek és az erőteljes történet mellett a Final Fantasy VII (7) Remake egy hibrid harcrendszert is tartalmaz, amely a valós idejű küzdelmeket házasítja a taktikus, parancs-alapú harccal.

A Final Fantasy VII (7) Remake projekt első játékának története a csapat Midgarból való kimenekülését mutatja be. Az első játék részletesebben mutatja be a Midgari eseményeket, mint a Final Fantasy VII (7) tette. Az önállóan futó játék két Blu-ray lemezen érkezik.

A világ az árnyszerű cég, a magát a bolygó életerejét mako energiaként felhasználó Shinra Electric Power Company irányítása alá került. Midgar nyüzsgő városában a magát Avalanche néven emlegető Shinra-ellenes szervezet lépett fel ellenállóként. Cloud Strife, a Shinra elit SOLDIER egységének egykori tagjából lett zsoldos segítő kezet nyújt a csapatnak, mit sem sejtve a rá váró epikus következményektől.

A valaha készült egyik leglátnokibb játék káprázatos újrafeldolgozásának részeként a projekt Midgar eklektikus városában játszódó első része egy teljesen önálló élményt biztosít.

Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat. A feltűntetett specifikációk a megjelenésig változhatnak.

További ajánlott termékek