Üdvözlünk webáruházunkban!

Days Gone + magyar felirattal [ Ps4 ] borítója

Days Gone + magyar felirattal [ Ps4 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Playstation 4 (exkluzív)

Kiadás: Normál

Gyártó: Sony

Honosítás: Magyar feliratos

Megjelenés: 2019-04-26

20.990 Ft
Státusz:
Külső raktárban
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.435 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.595 Ft

További kiadások

Days Gone Ismertetője

A Days Gone egy nyílt világú akció-kalandjáték, mely két évvel egy pusztító járvány után játszódok. A játékos Deacon St. John, egy fejvadász bőrébe bújva vághat neki a vadonnak, melyben a túlélésre van a legkisebb esély.

A PlayStation 4 és az Unreal Engine 4 erejét kihasználva, a Days Gone egy hihetetlenül realisztikus és részletes nyílt világot ad számunkra, melyet kedvünk szerint járhatunk be Deacon motorjával, vagy akár gyalog is. Az elhagyatott helyek és járművek értékes tárgyakat rejthetnek, így a keresés és gyűjtögetés célra vezető, ha minél tovább szeretnénk túlélni a Ránk leselkedő veszélyeket. A városok és házak mind meglepetéseket tartogathatnak számunkra, belépni csak kellő óvatossággal érdemes. A fényváltozások valós időben zajlanak, a napszakok váltakozása és az időjárási viszonyok is kihatással lehetnek az ellenségek viselkedésére és a taktikánkra is.

Nincs megkötve a kezünk, úgy játszunk, ahogy Mi akarunk. Minden küldetés közel végtelen módon teljesíthető. Rengeteg tárgy és fegyver készíthető a megtaláltakból, köztük brutális közelharci fegyverek és csapdák is.

A martalócokon kívül Deacon-nek meg kell küzdenie a Freaker-ekkel is, ezekkel az eszetlen, vad lényekkel, akik a legjobban az állatokra hasonlítanak. A Freakerek egyedi szokásokkal rendelkeznek, így mielőbb megfigyeljük és kiismerjük őket, annál gyorsabban tanulunk meg bánni velük.

  • Hatalmas, szabadon bejárható nyílt világ, tele veszéllyel
  • Fertőzöttek, martalócok, katonák, vadállatok és zombi szerű lények lesnek Ránk minden házban és fa mögött
  • Rengeteg elkészíthető tárgy és fegyver a túléléshez, melyekhez alapanyagokat az elhagyatott helyeken, halottaknál és járművekben találhatunk

További ajánlott termékek