Üdvözlünk webáruházunkban!

Call of Duty: Advanced Warfare [ Ps4 ] borítója
  • Call of Duty: Advanced Warfare [ Ps4 ] képe
  • Call of Duty: Advanced Warfare [ Ps4 ] képe
  • Call of Duty: Advanced Warfare [ Ps4 ] képe
  • Call of Duty: Advanced Warfare [ Ps4 ] képe

Call of Duty: Advanced Warfare [ Ps4 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Playstation 4

Kiadás: Normál

Gyártó: Activision

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-11-04

5.590 Ft
Státusz:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
bizonytalan

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

További platformok

Call of Duty: Advanced Warfare Ismertetője

A Call of Duty: Advanced Warfare története 2054-ben játszódik, amiben a játékos egy PMC (Private Military Corporation - katonai magánvállalat) zsoldoskatonáját, Mitchell közlegényt irányítja. Mitchell az US Army kötelékét hagyta ott barátja, Will Irons kérésére, hogy lépjen be apja, Jonathan Irons (Kevin Spacey) cégéhez, az Atlas Corporationhoz. A jövő katonái már nem csak a konditeremben pumpált izmokkal és nagyapjuk bicskájával indulnak harcba, az exoskeletonnak és a high-tech felszereléseknek köszönhetően erősebbek lettek, sebességük és teherbírásuk is jelentősen megnőtt.

A NEM TÚL RÓZSÁS JÖVŐKÉP

Az Advanced Warfare egy teljesen valószerű jövőképet tár elénk, melyben elharapódzott a terrorizmus. Egyfajta globális 9/11-el van dolgunk, a KVA terrorszervezet számos sikeres merényletet hajtott végre a nagyvárosokban, a kormányzati szervek nem képesek felvenni velük a harcot. Ezt a világot a katonai magánvállalatok (PMC-k) dominálják, amelyek számos országnak ajánlották már fel szolgálataikat, átalakítva a határvonalakat, megváltoztatva a háború törvényeit. Minden szál egyetlen ember, a világ legnagyobb ilyen vállalatát, az Atlas Corporations vezetőjének Jonathan Irons-nak kezében fut össze, aki a rend visszaállításán dolgozik.

A JÖVŐ KATONÁI

A exoskeletonoknak köszönhetően a katonák kiteljesedhetnek a harcmezőn, szinte teljesen megszűnnek a fizikai korlátok. A kampányban egy "alapmodellel" kezdünk, ám a küldetések során nyert tapasztalati pontból továbbfejleszthetjük azt, így egy idő után már hatalmasakat ugorhatunk, elképesztő sebességgel futhatunk, limitált ideig láthatatlanná válhatunk, a ruha mellé járó tapadókesztyűvel pedig a falakra is felmászhatunk. A fejlett páncélok és fegyvereknek hála az Advanced Warfare sokkal pörgősebb lesz a korábbi Call of Duty epizódoknál.

A JÖVŐ FEGYVEREI

A next-gen platformoknak köszönhetően a Call of Duty: Advanced Warfare a jövő hadszíntereire kalauzolja a játékosokat, ahol a hagyományos lőszerrel felvértezett fegyverek mellett találunk olyan darabokat is, amelyek már újfajta energiát hasznosítanak. A járművek szintén szerves részét képezik az Advanced Warfare-nek, a drónok mellett például a Pitbull névre keresztelt csapatszállító páncélos vagy a Hoverbike, ami lényegében egy föld felett lebegő motor, amit gyors irányváltásokra és mobilitásra terveztek.

További ajánlott termékek