Üdvözlünk webáruházunkban!

Assassin's Creed Unity [ Ps4 ] borítója
  • Assassin's Creed Unity [ Ps4 ] képe
  • Assassin's Creed Unity [ Ps4 ] képe
  • Assassin's Creed Unity [ Ps4 ] képe
  • Assassin's Creed Unity [ Ps4 ] képe

Assassin's Creed Unity [ Ps4 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Playstation 4

Kiadás: Normál

Gyártó: Ubisoft

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-11-14

9.790 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Assassin's Creed Unity Ismertetője

Párizs, 1789. A Francia Forradalom a terror és a káosz otthonává változtatja ezt a nagyszerű várost. A macskaköves utcák pirosan izzanak az emberek vérétől, akik fel mertek lázadni az elnyomó arisztokrácia ellen. Most, hogy a nemzet két részre szakadt, egy fiatalember, akit Arno Dorian-nak hívnak, elindul egy rendkívüli úton, mely során felfedezi a Forradalom mögött álló hatalmakat. Kalandja során a nemzet sorsáért folyó könyörtelen harc közepében találja magát, mely egy igaz orgyilkossá változtatja őt.

Az Assassin's Creed Unity, az egyik legnagyobb franchise új részét a forradalmian új Anvil engine hajtja, amit a fejlesztők az alapoktól építettek újjá az új generációs platformokra. Bastille ostromától - XVI. Lajos kivégzéséig, éld át a Francia Forradalom minden fordulatát, ahogy még soha ezelőtt – és segíts Franciaország népének új sorsot kovácsolni.

  • Teljes mozgásszabadság az új parkour mechanikával, falakon futhatunk fel, ugorhatunk át, ereszkedhetünk le és ugrálhatunk háztetőkön keresztül.
  • Újjá alkotott harc-rendszer, ami az időzítésen és taktikán alapul.
  • Fejlett lopakodás, mely új módokkal gazdagodott, fedezékharc és tömeg-manipulációs lehetőségek.

Maradj láthatatlan, koncentrálj a tökéletes időzítésre és támadj észrevétel nélkül.

Vágj magadnak utat egy hatalmas, nyitott világban, melyet kizárólag az új Anvil engine erejének köszönhetően hozhattak létre.

  • Járd be az épületek részletgazdagon lemodellezett belterét és fedezz fel titkos földalatti katakombákat és szennyvízcsatornákat.
  • Kezdj bele a történelmi küldetésekbe, kincsvadászatokba, gyilkossági rejtélyek megoldásába és megannyi kalandba. A város több órányi játékidőt tartogat.
  • Légy szemtanúja a Francia Forradalom káoszának, a valószerű, nyüzsgő tömegeknek és olyan jeleneteknek, ahol egyszerre 5000 NPC-t láthatunk a képernyőn.

Járjátok be a 18. századi Párizs-t 3 másik barátoddal, hála a négyfős kooperatív módnak. Szabotáljatok egy kivégzést. Védjetek meg egy császárt. Gyilkoljatok meg egy Templar-t. A győzelem nem lesz könnyű: Te és csapatod csak a folyamatos kommunikáció, precíz időzítés és irányítás segítségével teljesíthetitek sikerrel a küldetéseket és válhattok köddé láthatatlanul.

További ajánlott termékek