Üdvözlünk webáruházunkban!

Sorcery [ Ps3 ] borítója
  • Sorcery [ Ps3 ] képe
  • Sorcery [ Ps3 ] képe
  • Sorcery [ Ps3 ] képe
  • Sorcery [ Ps3 ] képe

Sorcery [ Ps3 ]

12 év felett ajánlott

Platform: Playstation 3 (exkluzív)

Kiadás: Normál

Gyártó: Sony

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2012-05-23

3.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Sorcery Ismertetője

A Sorcery egy fiatalember, Finn történetét meséli el, aki a frissen megszerzett képességeivel vág neki a Faerie Királyságnak. Ebben az igazán különleges világban egy balul elsült kaland következtében szörnyű dolgok történnek, így a játék során a legfőbb feladatunk az lesz, hogy az általunk korábban okozott galibát helyrehozzuk. Az ír mitológia által inspirált fantáziakörnyezetben játszódó cselekmény rendkívül változatosnak ígérkezik, hiszen többféle küldetés, mellékküldetés, illetve összegyűjthető tárgyak várnak majd ránk.

Mivel a Sorcery a mi mozdulatainkra épít, ezért elengedhetetlen a PlayStation Move kontroller használata. A technológia által biztosított pontos mozgáskövetésnek köszönhetően valóban úgy érezzük, hogy az irányítóval varázsolunk, ami mellett az elixírek kombinálására és rejtvények megoldására is használhatjuk. Természetesen az izgalmas harcok sem maradhatnak ki a sorból, hiszen különböző lények és szörnyek vadásznak Finnre.
A készítők a játék minden egyes apró részletére kiemelt figyelmet fordítottak, így a sztori mellett maguk a szereplők, sőt még a zenék és a hangok is minden eddiginél kiválóbbra sikeredtek.

  • Mentsd meg a szörnyek által fenyegetett népet, keress különleges kincseket, és végül győzd le a Nightmare Queent
  • Használd a különleges varázslataidat, amelyeket a mozdulataidat pontosan lekövető PlayStation Move mozgásvezérlős kontroller segítségével tudsz előidézni
  • Kalandozz az öt elérhető vidéken, harcolj ellenségeiddel, fejleszd meglévő karakteredet és felszerelésedet
  • Ismerd meg a Faerie Királyság által nyújtott lehetőségeket, fedezd fel a mellékküldetéseket, és teljesítsd az előtted álló kihívásokat

A játék irányításához Playstation Move mozgásvezérlős kontroller és a Playstation Eye kamera szükséges.

További ajánlott termékek