Üdvözlünk webáruházunkban!

Skylanders Trap Team Starter Pack [ Ps3 ] borítója
  • Skylanders Trap Team Starter Pack [ Ps3 ] képe
  • Skylanders Trap Team Starter Pack [ Ps3 ] képe
  • Skylanders Trap Team Starter Pack [ Ps3 ] képe
  • Skylanders Trap Team Starter Pack [ Ps3 ] képe

Skylanders Trap Team Starter Pack [ Ps3 ]

7 év felett ajánlott

Platform: Playstation 3

Kiadás: Normál

Gyártó: Activision

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-10-10

7.290 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.520 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.640 Ft

További platformok

Skylanders Trap Team Starter Pack Ismertetője

A Skylanders Trap Team-ben Kaos folytatja ádáz küzdelmét Skyland meghódításáért. Hosszú kutatás után megtalálta Cloudcracker Prison-t - egy börtönt, ahol Skyland legádázabb gonosztevői raboskodtak - és miután felrobbantotta falait, a bentlakókból elkezdte saját hadseregét felépíteni. Itt az idő, hogy Te, a Portál Mester legyőzd és rabul ejtsd az elszabadult rosszfiúkat a Traptanium Csapdák segítségével és megállítsd Kaos-t, mielőtt még túl késő!

A Skylanders folytatásában nem csak új karakterekkel ismerkedhetünk meg, hanem a rosszfiúkat miután legyőztük, csapdába ejthetjük a Traptanium Csapdák segítségével és a jó ügy szolgálatába állítva visszaküldhetjük őket a játékba. A csapdába ejtett figurák miután a Traptanium Csapdába kerülnek, könyörögnek Neked, hogy engedd vissza őket a virtuális térbe, ezzel az új funkcióval a Skylanders karakterei a Mi világunkba lépnek át.

A több, mint 50 új karakter, akiket Csapda Mester-eknek hívnak, új színt és új lehetőségeket hoznak a játékba. Végre barátainkkal együtt vihetjük végig a történetet, a kooperatív lehetőségnek hála mindig lesz aki a segítségünkre siet, ha baj van. Az előző három Skylanders rész figurái mind kompatibilisek az új portállal, így akinek már szép kis gyűjtemény nyomja a polcokat otthon az végre leporolhatja őket és velük is neki vághat az új kalandnak.

  • Életre keltett figurák - A Traptanium Portál-nak hála a játékosok egy új szintjét ismerhetik meg a szórakozásnak, hiszen miután a portál mágikus erői csapdába ejtik a legyőzött gonosztevőket, a beépített hangszórón keresztül hallhatjuk a karakterek különböző könyörgéseit és küzdelmüket, hogy kiszabaduljanak a rabságunkból. Ha elég közel hajolunk még azt is láthatjuk, ahogy megpróbálnak kiszabadulni.
  • Jó és Rossz - A Skylanders Trap Team-ben a Portál Mester csapdába ejtheti Skyland gonosztevőit a Csapdák segítségével és a játékból kiragadva a Mi világunkba ragadhatja ki őket. Miután rabul ejtettük, a játékos visszaküldheti a karaktert és tovább folytathatja a küldetést a frissen "megjavult" rosszfiúval.
  • Elementális Csapdák - A Portál Mester az elemek csapdáival ejtheti rabul a legyőzött gonoszokat. Például ha egy víz elemű ellenséget legyőztünk, a víz elemű csapdával foghatjuk be a Traptanium Portál segítségével és küldhetjük vissza játszható karakterként a játékba.
  • Új karakterek - Több, mint 50 új Skylander várja, hogy részt vehessen a kalandban, az új hősöket Csapda Mester-eknek hívják és mindegyikük hatalmas kristály fegyverrel van felszerelkezve.
  • Izgalmas új kaland - A Skylanders Trap Team története telis-tele van szórakozással, izgalommal és nevetéssel, új és visszatérő kedvenc karakterekkel. A sztori rengeteg harcot, logikai játékot, ügyességi részt, ugrálást és kooperatív lehetőséget tartogat egy teljesen új világban, eddig nem látott környezetben. A csapdák segítségével a Portál Mester minden pályán újabb és újabb lehetőségeket nyithat meg.
  • Minden eddigi figura játszható - A már megvásárolt és hadrendbe állított, mindhárom Skylanders rész figurái használhatóak az új játékban!

További ajánlott termékek