Üdvözlünk webáruházunkban!

Ratchet & Clank: Into the Nexus [ Ps3 ] borítója
  • Ratchet & Clank: Into the Nexus [ Ps3 ] képe
  • Ratchet & Clank: Into the Nexus [ Ps3 ] képe
  • Ratchet & Clank: Into the Nexus [ Ps3 ] képe
  • Ratchet & Clank: Into the Nexus [ Ps3 ] képe

Ratchet & Clank: Into the Nexus [ Ps3 ]

7 év felett ajánlott

Platform: Playstation 3 (exkluzív)

Kiadás: Normál

Gyártó: Sony

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2013-11-22

5.290 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Ratchet & Clank: Into the Nexus Ismertetője

Ratchet és Clank visszatért! Kedvenc párosunk új kalandja a "Tools of Destruction" és a "A Crack in Time" eseményei után játszódik. A Ratchet & Clank: Into the Nexus ízig-vérig ügyességi, platform-kaland játék megszórva nem kevés humorral, hightech fegyverekkel és rengeteg szórakozással.

Ratchet-ék kalandja ezúttal egy rabszállító űrhajón veszi kezdetét, ahol legfőbb feladatuk, hogy eljuttassák Vendra Progot, egy veszélyes bűnözőt egyik börtönből a másikba. Mivel a simának ígérkező tervbe hiba csúszik, így hőseinknek dimenziókon átugrálva kell elkapniuk Vendrát és testvérét, Neftrin Progot. A kalandok során öt bolygón át harcolhatunk új ellenfeleinkkel, az Alvilági bérencekkel.

  • Még őrültebb fegyverek és kütyük – Szerelkezz fel az új arzenállal, eddig még nem látott fegyverekkel és kiegészítőkkel.
  • Clank visszavág – Az új játékmenetnek köszönhetően több dimenziós kihívásokban vehetsz részt, amiben Clank irányíthatja a gravitációt, manipulálhat tárgyakat és agyzsibbasztó feladványokat oldhat meg.
  • Fedezz fel új világokat és az űr veszélyeit – Járd be az űr titkos szegletét, ahol új, eddig ismeretlen bolygók és sötét titkok várnak rád.

További ajánlott termékek