Üdvözlünk webáruházunkban!

NHL 15 [ Ps3 ] borítója
 • NHL 15 [ Ps3 ] képe
 • NHL 15 [ Ps3 ] képe
 • NHL 15 [ Ps3 ] képe
 • NHL 15 [ Ps3 ] képe

NHL 15 [ Ps3 ]

12 év felett ajánlott

Kulcsszavak:

Platform: Playstation 3

Kiadás: Normál

Gyártó: Electronic Arts

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-09-11

5.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

NHL 15 Ismertetője

Az új generációs konzolok erejét kiaknázó NHL 15 játékban eddig soha nem tapasztalt módon elevenedik meg az NHL valódi akciódús hokijátszmáinak látványa, hangzása és érzete. A 12 játékosra kiterjedő NHL Collision Physics valósághű ütközésfizikai technológia az összes játékosra hatással van, és képes többszemélyes ütközéseket és „játékoskarambolokat” megvalósítani. Az NHL 15 örömmel üdvözli Mike „Doc” Emrick és Eddie Olczyk kommentátorcsapatát és Ray Farraro elemzőt, akik korszakalkotóan valósághű vizuális elemek kíséretében osztják meg szakértelmüket az autentikus NBC Sports közvetítési arculat keretében. Ez a jégkorong új generációja.

 • 12 játékosra kiterjedő NHL Collision Physics - Ez az első alkalom, hogy - a jégen történő minden ütközést figyelembe véve - a valósághű fizika az összes játékosra hatással van, a 12 játékosra kiterjedő NHL® Collision Physics ütközésfizikai technológia jóvoltából.
 • Valódi korongfizika - A korong alkotja az egyik legösszetettebb tárgyat a hiteles szimuláció tekintetében, és az NHL 15-ben végre ez is helyet kap. A teljesen újraírt korongfizika realisztikusabb érzetet biztosít a korong minden egyes megérintésekor.
 • Hiteles játékos- és felszerelésmodellek - Az új generációs hokijátékos teljesen újra lett tervezve. A játékosmodellek immáron három elkülönülő rétegből állnak: a testből, a felszerelésből, valamint a mezből. A rétegek interakciója egymástól független, így a koronggal vagy a többi játékossal való érintkezések még realisztikusabbak. A Dynamic Cloth (dinamikus ruhaanyag) technológia egy újabb adag valósághűséget kölcsönöz a játéknak, ugyanis a ruhadarabok reagálnak a sebesen korcsolyázó játékosok mozgására, ami életre kelti a sportágra jellemző sebességet.
 • Páratlan hasonlóság a valódi játékosokkal - Az NHL 15 korszakalkotó játékoshasonlóságot, érzelmeket és animációt kínál, ami mögött ugyanaz a technológia áll, amely a sportolók eddigi legélethűbb reprezentációját tette lehetővé az EA SPORTS UFC játékban. A jégpályán való haladás mozdulataitól kezdve egészen a győztes gól beütéséből fakadó érzelmekig a játékosok élethűbbek mint valaha.
 • Vision AI (vizuális mesterséges intelligencia) - A Vision AI a játékosok intelligenciájának egy emelt szintjét alkotja, amelynek révén a játékosok fejlettebb érzékeléssel rendelkeznek, és képesek felmérni az ellenfél potenciális lépéseit, és reagálni azokra. A góllövési területek felismerése, a passzok megérzése, és a továbbfejlesztett csapatos korongkihozatal mind hozzájárul a játék lendületéhez.

Egyedülálló arénaélmény:

 • Több, mint 9000 tömegmodell - Az NHL 15 feladja a leckét a többi videojátéknak, ugyanis több, mint 9000 különálló tömegmodellt jelenít meg a közönség soraiban, az előző generációhoz képest négyszer annyi animációval. Az üvegen keresztülnézve láthatunk rajongókat, akik a saját nevünket tartalmazó táblákat tartanak, továbbá beöltözött szuperrajongókot és az ellenfélnek szurkoló szekciókat is láthatunk.
 • Élő tömegek - A közönség él. A szurkolótábor viselkedése érezhetően megváltozik a kesztyűk eldobása után, egy erős ütés esetén vagy éppen egy utolsó pillanatban szerzett gólt követően. A tömegben lévő egyes személyek egymástól elkülönülő viselkedést tanúsítanak: várják a következő cselekményt, gúnyolják a játékosokat, ütemesen tapsolnak a dinamikus Jumbotron kijelzőből hallható zenére, vagy éppen egy kis szünetet tartanak, és az élmény megörökítése érdekében szelfit készítenek magukról.
 • Hiteles arénák - A sportarénák meglátogatása kihagyhatatlan élmény, és a játék jóvoltából a legjobb helyekre szól a jegyünk. Az új generációs konzolok ereje végre lehetővé teszi az NHL számára, hogy megragadja az NHL-arénák minden egyes részletét. Az arénák egyedi elemei – így például a 19 000 férőhelyesnél is nagyobb kapacitások, a világítás, valamint a játékosok által használt folyosók – olyan szintű részletességgel lettek megörökítve, amilyen az előző generáción nem volt lehetséges. Ezentúl olyan élményünk lesz, mintha magunk ott lennénk a pályán.

További ajánlott termékek