Üdvözlünk webáruházunkban!

Battlefield Hardline [ Ps3 ] borítója
  • Battlefield Hardline [ Ps3 ] képe
  • Battlefield Hardline [ Ps3 ] képe
  • Battlefield Hardline [ Ps3 ] képe
  • Battlefield Hardline [ Ps3 ] képe

Battlefield Hardline [ Ps3 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Playstation 3

Kiadás: Normál

Gyártó: Electronic Arts

Honosítás: Magyar kézikönyves

Megjelenés: 2015-03-19

3.690 Ft
Státusz:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
bizonytalan

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

További platformok

Battlefield Hardline Ismertetője

A Battlefield Hardline játékban a rendőrök és a bűnözők közti harcba csatlakozhatsz be. A DICE boszorkánykonyháján a Battlefield többszemélyes módjára jellemző izgalmakat a modern televíziós bűnügyi drámák sztorijával és hangulatával fűszerezték meg, az eremény pedig egy akciódús, minden falat ledöntő, igazi játékélmény.

Az intenzív egyszemélyes kampányban egy fiatal nyomozót, Nick Mendoza-t irányítjuk, aki az egész országon átívelő harcában igyekszik megtalálni régi társát, aki elárulta őt. A rossz és a jó között vergődő rendőrt korrupt kollégák, drogdílerek és beteg milliárdosok veszik körbe.

A Battlefield Hardline területe minden eddiginél nagyobb és nyitottabb lesz és az ellenségeket irányító mesterséget intelligenciát is az alapoktól építették fel. A rendőrök és bűnözők harca által ihletett többszemélyes játékmódok - mint például bankrablások, túszejtő akciók és egy Hotwire nevű játékmód is, ahol a jófiúk hatalmas nyitott területeken át üldözik a rosszfiúkat.

  • Battlefield többszemélyes mód - taktika és csapatmunka, változatosság és élethű élmény, ezúttal a rendőrök és bűnözők által uralt kemény világban.
  • Intenzív egyszemélyes mód - A Dead Space díjnyertes fejlesztőstúdiójával megalkotott Battlefield Hardline innovatív, magával ragadó sztorival.
  • Pusztítás a belvárosban - Lődd szét egy földalatti marihuánatermesztő labor belsejét, robbants fel egy banktrezor zárját!
  • Eszközök és fegyverek - Lefűrészelt csövű puska, kábítópisztoly,  csúszókötél és a mászóhorog. A katonai fegyverektől a futurisztikusabb megoldásokig rengeteg mindenből választhatunk.
  • Rombolás a járművekkel - Izomautók, rendőrkocsik, gépfegyverrel súlyosbított monstrumok, hajók, repülők, helikopterek

További ajánlott termékek