Üdvözlünk webáruházunkban!

Assassin's Creed - Brotherhood [ Ps3 ] borítója
  • Assassin's Creed - Brotherhood [ Ps3 ] képe
  • Assassin's Creed - Brotherhood [ Ps3 ] képe
  • Assassin's Creed - Brotherhood [ Ps3 ] képe
  • Assassin's Creed - Brotherhood [ Ps3 ] képe

Assassin's Creed - Brotherhood [ Ps3 ]

18 év felett ajánlott

Platform: Playstation 3

Kiadás: Essentials

Gyártó: Ubisoft

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2010-11-19

4.490 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Assassin's Creed - Brotherhood Ismertetője

Ezio kalandja messze nem ért véget az Assassin’s Creed lezárultával: a mestergyilkos Rómában találja magát, ahol élete legnagyobb kihívása várja: meg kell próbálnia leszámolni a Borgia családdal és a Templomosok Rendjével. Most azonban nem minden piszkos munkát kell Ezionak végeznie, hisz a Brotherhood legnagyobb újítása, hogy egész bandát gyűjthetsz magad mellé. Az orgyilkos-tanoncokat neked kell felbérelni, kiképezni és felszerelni, csak így lesznek képesek megbízhatóan dolgozni.

A történet középpontjában ismét Ezio Auditore da Firenze áll, aki immáron bérgyilkos mesterként utazik Rómába, hogy a korrupt, kapzsi és hataloméhes zsarnokokra lecsapjon. Ezio hívó szavára ezúttal egy teljes Testvériség vár, hogy közösen végezzenek halálos ellenségeikkel!

A játékosok a sorozat történetében először immáron többjátékos módban is kipróbálhatják magukat! Az Abstergo edzőprogramjának segítségével készülhetnek fel a bérgyilkosok ellen, hogy azokat egyszer és mindenkorra, véglegesen kiirtsák. Rengeteg különféle karakter, pálya és játékmód várja azokat, akik egy újfajta, taktikus többjátékos módban szeretnék összemérni a tudásukat a többi játékossal!

További ajánlott termékek