Üdvözlünk webáruházunkban!

The Sims 4 [ Pc ] borítója
 • The Sims 4 [ Pc ] képe
 • The Sims 4 [ Pc ] képe
 • The Sims 4 [ Pc ] képe
 • The Sims 4 [ Pc ] képe

The Sims 4 [ Pc ]

12 év felett ajánlott

Platform: Pc (exkluzív)

Kiadás: Normál

Gyártó: Electronic Arts

Honosítás: Magyar kézikönyves

Megjelenés: 2014-09-04

12.490 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

The Sims 4 Ismertetője

A sokak által nagyon várt The Sims 4 életszimulációs játékban úgy játszhatsz az élettel, mint még eddig soha. Egyedi megjelenéssel, személyiséggel, viselkedéssel és érzelmekkel rendelkező, intelligensebb simeket irányíthatsz. Minden eddiginél jobban kibontakoztathatod kreativitásodat: a hatékony Simteremtő funkcióval kívánságaid szerint formálhatod meg a simeket, míg a közvetlenül kezelhető, helyiségalapú Építés mód használatával gyönyörű otthonokat tervezhetsz. A Galériában új játékmenet-tartalmakat tekinthetsz meg, oszthatsz meg és adhatsz a játékhoz. Irányítsd a simjeid elméjét, testét és szívét, és fedezd fel az életteli környezeteket és a játék által kínált új lehetőségeket, amelyek minden sztorit életre keltenek.

 • Intelligensebb simek - A The Sims 4 játékban egyedi megjelenéssel, személyiséggel és érzelmekkel rendelkező, intelligensebb simeket hozhatsz létre és irányíthatsz.
 • Egyedülálló simeket alkothatsz és személyre szabhatod a megjelenésüket, az öltözködésüket, a személyiségjegyeiket, a képességeiket, a karrierjeiket és a sétálási stílusukat. Ez az első alkalom, hogy a simek érzelmek kifejezésére és átélésére egyaránt képesek. A simjeid számos érzelmi állapot tapasztalhatnak meg a te döntéseid eredményeként, valamint a játékban előforduló többi sim, esemény és tárgy hatására. Az érzelmek több választási lehetőséghez vezetnek, ráadásul még több játékélmény-lehetőség megteremtését teszik lehetővé. A simek a játékban felmerülő társasági szituációkban a saját, egyedi személyiségüknek megfelelően kommunikálnak és fejezik ki önmagukat.
 • Alkosd meg és irányítsd a simjeid elméjét, testét és szívét - a The Sims 4-ben eddig soha nem tapasztalt módon kelnek életre a sztorik
 • Hatékony, kreatív eszközök - A Simteremtő és az Építés mód hatékonyabb, intuitívabb és szórakoztatóbb, mint valaha. A simeket közvetlenül, rendkívüli precizitással csiszolhatod formára. A teljesen új, helyiségalapú Építés mód használatával könnyedén megalkothatod álmaid otthonát.
 • Életteli környezetek - Dinamikus, élettel teli környezetekben kelnek életre a játékmenet által kínált új lehetőségek. Sokféle szép telek közül választhatsz, ahol a simjeid felépíthetik otthonukat, valamint felfedezhetik a környékbeli tevékenységeket. Simjeid gyarapíthatják ismeretségi körüket, kommunikálhatnak a szomszéd simekkel, valamint közösségi parkokban és létesítményekben tölthetik el az idejüket.
 • Kecsegtető jutalmak - Eseményeken való részvétellel, gyűjthető elemek felfedezésével, valamint eredmények feloldásával új tárgyakat, ruházatokat és személyiségjegyeket kaphatsz.
 • Oszd meg alkotásaidat - A The Sims 4-ből elérhető Galériában új tartalmakat tekinthetsz meg, oszthatsz meg és adhatsz a játékhoz. Meríts ihletet a The Sims-közösség által készített, változatos tartalmakból, és lásd el új élményekkel játékodat.

További ajánlott termékek