Üdvözlünk webáruházunkban!

Rocksmith 2014 [ Pc ] borítója
  • Rocksmith 2014 [ Pc ] képe
  • Rocksmith 2014 [ Pc ] képe
  • Rocksmith 2014 [ Pc ] képe
  • Rocksmith 2014 [ Pc ] képe

Rocksmith 2014 [ Pc ]

12 év felett ajánlott

Platform: Pc

Kiadás: Normál

Gyártó: Ubisoft

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2013-10-22

8.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Rocksmith 2014 Ismertetője

Bemutatjuk a ritmus játékok új generációját. A Rocksmith az első játék, ahol a kontrollered egy igazi elektromos gitár. Nem csalás, nem ámítás, csakis az igazi gitározás élménye. Csatlakoztasd a hangszeredet a konzolodhoz vagy PC-hez, és a valódi zenélés közben sajátíthatsz el új stílusokat, technikákat és a gitározás alapjait. A játék automatikusan a képedségeidhez mérten személyre szabja a nehézségi szintet, és az innovatív megjelenítés segítségével szinte csak a megérzéseidre hagyatkozva is helyesen fogod majd le az akkordokat. A Rocksmith nem csak a zöldfülű, tanulni vágyóknak, de a profi gitárosokat is kihívást nyújt. A játék előrehaladtával mini játékok válnak elérhetővé, amik egy-egy technika gyakorlására vannak kihegyezve.

A Rocksmith 2014 főbb jellemzői :

  • Teljesen újratervezett kezelőfelület, számos új funkciók, hogy a tanulás gyorsabb és szórakoztatóbb legyen, mint bármely más módszerrel.
  • A ”Session mode” –al egy virtuális zenekarral zenélhetünk, ahol társaink követik majd gitározásunkat, miközben tanácsokat és különböző feladatokat kapunk, így motiválva a gyakorlást és a tanulást.
  • A "Riff Repeater" lehetővé teszi, hogy kiválassz egy részt a dalból és begyakorold az általad választott nehézségi fokozaton.
  • Az új "Master mode"-al könnyebben megtanulhatod az általad választott dal-t.
  • A ”Guitar Cade” mini játékokkal pedig tovább finomíthatjuk speciális gitár képességeinket, és eredményeinket online ranglistán is nyomon követhetjük.

A Rocksmith 2014 segítségével rugalmasan és könnyedén megtanulhatsz játszani gitáron vagy basszusgitáron, 50 olyan nagy sikerű banda számaival, mint a Green Day, Nirvana, Oasis, Slayer, White Zombie, Queen, Pantera.

A kiadás nem tartalmazza a kábel-t!

További ajánlott termékek