Üdvözlünk webáruházunkban!

Project CARS [ Pc ] borítója
  • Project CARS [ Pc ] képe
  • Project CARS [ Pc ] képe
  • Project CARS [ Pc ] képe
  • Project CARS [ Pc ] képe

Project CARS [ Pc ]

3 év felett ajánlott

Kulcsszavak:

Platform: Pc

Kiadás: Normál

Gyártó: Namco

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2015-05-08

7.990 Ft
Státusz:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
bizonytalan

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Project CARS Ismertetője

A Project CARS a bolygó leghitelesebb, legszebb, legintenzívebb és technikailag legfejlettebb autóversenye.

Az autóversenyek rajongóinak szenvedélyes közössége, valamint valódi versenyzők által vezetett, tesztelt és jóváhagyott fejlesztéssel a Project CARS tökéletesen egyesíti a rajongók igényeit a fejlesztők szakértelmével - elhozva a versenyszimulációk következő generációját.

Hozz létre egy versenyzőt, válassz a különféle motorsportok széles választékából, és kapcsolj nagy sebességre: vedd üldözőbe a számos Történelmi Célt, vívd ki a legrangosabb elismerést, és kerülj a Hírességek Csarnokába. Mérd össze tudásod online a kompetitív teljes versenyhétvégéken, a ranglistán alapuló időmérő kihívásokon, vagy a folyamatosan frissülő közösségi rendezvényeken.

Az utóbbi idők versenyjátékait lepipáló pályaválasztékával, forradalmian új, dinamikus napszak és időjárás változásaival, világszínvonalú grafikájával és kezelhetőségével, összetett tuning és pit-stop funkcióival, valamint Oculus Rift és Project Morpheus támogatásával a Project CARS maga mögé utasítja a konkurenciát.

TÚL A VALÓSÁGON

Következő generációs grafika, dinamikus környezet, brutális hangzás és autentikus vezetési élmény! Játszható moziszerű 12K Ultra HD felbontásban, az Oculus Rift/Project Morpheus támogatással, vagy bármivel ezek között… A Project CARS túlmutat a valóságon, és páratlan élményt nyújt.

VERSENYZŐKTŐL VERSENYZŐKNEK

Az autóverseny-rajongók közössége aktívan részt vett a játék megalkotásában: irányította, tesztelte és jóváhagyta a fejlesztéseket. A Project CARS munkáit igazi versenyzők folyamatosan segítették szakértelmükkel és tudásukkal, hogy a végeredmény egy hiteles, lenyűgöző és kellő mélységű játék legyen.

A TE UTAD - EGY CÉL

Az utóbbi idők autóversenyei közül a legtöbb pályával, motorsport és jármű osztállyal, és a közösség által kért funkciókkal (dinamikus napszak és időjárás váltakozás, kiállások, teljes versenyhétvégék…) a Project CARS az autóversenyek rajongóinak elsődleges választása..

További ajánlott termékek