Üdvözlünk webáruházunkban!

Metro: Redux [ Pc ] borítója
  • Metro: Redux [ Pc ] képe
  • Metro: Redux [ Pc ] képe
  • Metro: Redux [ Pc ] képe
  • Metro: Redux [ Pc ] képe

Metro: Redux [ Pc ]

18 év felett ajánlott

Platform: Pc

Kiadás: Normál

Gyártó: Koch Media

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-08-29

7.490 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Metro: Redux Ismertetője

Csak 64 bites Windows-on játszható, 32 bit-esen és Windows XP-n nem.

A Metro Redux a legteljesebb, két játékot tartalmazó kollekció, mely tartalmazza a Metro 2033 és a Metro: Last Light végleges változatait, melyeket a következő generációs konzolokra és PC-re készített 4A Engine legújabb és legjobb változatával alkottak újra.

A konzolok tulajdonosai első alkalommal csodálhatják meg a 60 FPS-el futó, folyamatos játékmenetet és a legkorszerűbb látványt, mely egykor csak a csúcs PC-s hardverekkel rendelkezők kiváltsága volt.

A sorozattal ismerkedők egy tartalmas csomagban tapasztalhatják a minden idők legjobb történet-alapú shooterei közé tartozó két játékot: egy epikus kalandként, mely egyesíti túlélő-horrorok izgalmait a felfedezéssel, a taktikus harccal és a lopakodással.

  • Szállj alá a moszkvai metróba - szemléld meg a játéktörténelem egyik leghangulatosabb világát, melyet a következő generációs, 60FPS-en futó lenyűgöző képi világ kelt életre
  • Dacolj az orosz apokalipszis borzalmaival - vedd fel gázmaszkodat, és használd az egyedi készítésű fegyverek arzenálját, miközben a halálos mutánsok, emberi ellenfelek, és a félelmetes környezet jelentette fenyegetéssel nézel szembe.
  • Újraalkotva és remaszterelve a következő generációra - az összes eddigi letölthető tartalommal, új módokkal és funkciókkal és számtalan, a játékmenetet érintő javítással ez a kritikailag sikeres sorozat legteljesebb kiadása, melyet a rajongók és a sorozattal csak most ismerkedők egyaránt élvezhetnek
  • Két kampány és az összes letölthető tartalom - A Metro Redux két teljes kampányt tartalmaz, melyek egy legendás kalanddá forrnak össze, valamint a játékidőt további 10 órával kibővítő extra tartalmakat. A két egyedi játékstílus és a Ranger Mód további újrajátszással eltöltött órákat garantál.
  • Két egyedi játékstílus: Spartan és Survival - játszd a kampányt, mint egy lassan kibontakozó túlélő horrort, vagy vesd magad azonnal a mélyébe egy Spartan Ranger harci képességeivel a két egyedi játékmód közül választva
  • Visszatér a legendás Ranger mód - elég bátor vagy a rettegett Ranger módhoz? A HUD és felhasználói interfész nélküli, halálosabb harchoz és a korlátozott erőforrásokhoz, melyek a legteljesebb játékélményt nyújtják?

További ajánlott termékek