Üdvözlünk webáruházunkban!

Diablo III (3) [ Pc ] borítója
  • Diablo III (3) [ Pc ] képe
  • Diablo III (3) [ Pc ] képe
  • Diablo III (3) [ Pc ] képe
  • Diablo III (3) [ Pc ] képe

Diablo III (3) [ Pc ]

16 év felett ajánlott

Platform: Pc

Kiadás: Normál

Gyártó: Blizzard

Honosítás: Magyar kézikönyves

Megjelenés: 2012-05-15

5.590 Ft
Státusz:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
bizonytalan

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Diablo III (3) Ismertetője

A gonosz ereje teljében van

Húsz év telt el azóta, hogy a Legfőbb Gonoszok (Prime Evils) vereséget szenvedtek és kiűzettek a Menedék (Sanctuary) világából. Most vissza kell térned oda, ahol az egész történet kezdődött: Tristram városába. Egy hullócsillagról szóló híreszteléseket kell megvizsgálnod, amely a gonosz újjászületésének első jele és arra utaló ómen, hogy világunk végnapjai elkezdődtek.

Használd fel ezer hatalom erejét!

Használd ki születésednél fogva megillető hatalmadat és sok más közt rengesd meg a földet, szórj ellenségeid fejére tüzet és jeget, vagy idézz meg túlvilági szolgálókat.

Hódítsd meg a végtelen csatamezőt!

A gonosz erők egész légióival küzdhetsz meg véletlenszerű, 3D környezetben. Számtalan démoni gonosztevővel szállhatsz szembe, küldetéseket fedezhetsz fel új helyszíneken és minden játék alkalmával más zsákmányt gyűjthetsz be. Nincs két egyforma játék.

Kereskedj a hadizsákmánnyal!

A valódi pénzes aukciósházban (Real Money Auction House) valódi pénzért vásárolhatsz és adhatsz el tárgyakat. Ezután a megkeresett pénzből egyre nagyobb erejű tárgyakat vásárolhatsz, vagy foghatod és vijeted a pénzedet. A döntés a Tiéd.

Merészkedj be Menedék sötét világába!

A halandók világa Caldeum legendás tornyaitól Bástyaerőd (Bastion's Keep) ostromlott faláig a pokoli erők mindent megrontó hatása alá került. Siess a démoni megsemmisülés határán ingadozó Menedék védelmére.

További ajánlott termékek