Üdvözlünk webáruházunkban!

Battlefield 3 [ Pc ] borítója
  • Battlefield 3 [ Pc ] képe
  • Battlefield 3 [ Pc ] képe
  • Battlefield 3 [ Pc ] képe
  • Battlefield 3 [ Pc ] képe

Battlefield 3 [ Pc ]

18 év felett ajánlott

Platform: Pc

Kiadás: Normál

Gyártó: Electronic Arts

Honosítás: Magyar kézikönyves

Megjelenés: 2011-10-25

2.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

További kiadások

Battlefield 3 Ismertetője

A Battlefield 3 játékot a DICE vadonatúj, minden igényt kielégítő grafikus motorja, a Frostbite™ 2 működteti. Ez a korszerű technológia lehetővé teszi a Battlefield 3 számára, hogy sosem látott grafikai részletességgel, dinamikus hangkulisszával jelenítsen meg korábban példátlan távlatokat és rombolást. A karakteranimációk ANT technológiája azonos azzal, mely a legfrissebb EA SPORTS™ játékokban kápráztatta el a közönséget.

A grafikai motor megújulása természetesen csak a kezdet. A közeljövőben játszódó Battlefield 3 szóló, többszemélyes és kooperatív módú nemzetközi csatározásai szárazon, vízen és levegőben zajlanak majd. A játékosok minden pályán egyenesen a harc sűrűjébe csöppennek, legyen az zsúfolt városi utca, ahol a küzdelem szemtől szembe zajlik, vagy a rideg természet, ahol a messze hordó fegyvereké a főszerep.

  • Frostbite 2 motor – A Battlefield 3 a Frostbite 2 fantasztikus technológiájára épül, mely új távlatokat nyit a karakteranimáció, rombolás, bevilágítás, távlatok és hangok területén. E lenyűgöző képességű grafikus motor jóvoltából a játékosok fizikailag és érzelmileg is olyan mértékben élhetik bele magukat bele a játékba, ahogy azelőtt soha.
  • Érezd a csata hevét! – Érezd a golyók és a robbanások hatásait, vonszold fedezékbe sebesült bajtársaidat, és támaszd meg fegyvered csövét szinte bármilyen tereptárgyon! A Battlefield 3 világszínvonalú karakteranimációja, látványos effektjei és valószerű játékmenete csapást mér az érzékekre, és személyesebb közelségbe hozza a belső nézetű akciót bármely más FPS-nél!
  • Verhetetlen járműcsata – A legjobb többszereplős online járműcsata hangrobbanással kapcsol magasabb sebességbe: a használható szárazföldi, légi és vízi járművek széles kínálatából a sugárhajtású repülőgép sem hiányozhat.
  • Városi hadviselés – A harc olykor közismert, máskor váratlan helyeken zajlik: az Egyesült Államokban, a Közel-Keleten és Európában; szűk sikátorokban, zsúfolt belső kerületekben és nyílt, járműbarát térségeken, ahol a játékosok zavartalanul vívhatják meg a holnap csatáit.

További ajánlott termékek