Üdvözlünk webáruházunkban!

Skylanders Trap Team Sure Shot Shroomboom [ Multi ] borítója

Skylanders Trap Team Sure Shot Shroomboom [ Multi ]

3 év felett ajánlott

Platform: Multi Platform

Gyártó: Activision

Megjelenés: 2014-10-10

2.990 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Skylanders Trap Team Sure Shot Shroomboom Ismertetője

Lépj be a Skylanders Giants világába! A Giants szörnyek már több ezer éve elhagyták Skyland földjét, de most vissza kell térniük, ugyanis régi világukat veszély fenyegeti. Le kell győzniük magát a Káoszt és gonosz teremtményeit, így meg tudják menteni Skyland-et a pusztulástól!

A Skylanders Trap Team-ben Kaos folytatja ádáz küzdelmét Skyland meghódításáért. Hosszú kutatás után megtalálta Cloudcracker Prison-t - egy börtönt, ahol Skyland legádázabb gonosztevői raboskodtak - és miután felrobbantotta falait, a bentlakókból elkezdte saját hadseregét felépíteni. Itt az idő, hogy Te, a Portál Mester legyőzd és rabul ejtsd az elszabadult rosszfiúkat a Traptanium Csapdák segítségével és megállítsd Kaos-t, mielőtt még túl késő!

A játékban szörnyek karaktereit lehet irányítani. A szörnyfigurát a portálra kell tenni, és azonnal megjelenik az adott karakter a játékban. Minden feladathoz más és más képesség szükséges, ezért érdemes a legmegfelelőbb Skylanders játékfigurát bevetni a harchoz. A szörnyek a játék során fejlődnek, amit a portál megjegyez, így ha szereplőt cserélsz a játék során, az elért pontjai és képességei megmaradnak. A Skylanders figurák nem csak a játékhoz tökéletesek, a polcokon is előkelő helyeket foglalhatnak el, gyönyörű látványt nyújtva.

A doboz egy Sure Shot Shroomboom nevű, normál méretű figurát tartalmaz, amit a portálra helyezve meg tudsz jeleníteni a játékban, a játékfigura minden konzolon használható!

A következő Skylanders játékokkal kompatibilis:

  • Skylanders Trap Team

További ajánlott termékek