Üdvözlünk webáruházunkban!

Skylanders Swap Force Double Pack (Nitro Magna Charge + Free Ranger) [ Multi ] borítója

Skylanders Swap Force Double Pack (Nitro Magna Charge + Free Ranger) [ Multi ]

3 év felett ajánlott

Platform: Multi Platform

Gyártó: Activision

Megjelenés: 2013-10-18

7.490 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Skylanders Swap Force Double Pack (Nitro Magna Charge + Free Ranger) Ismertetője

A Skylanders Spyro’s Adventure 2011-es megjelenésével egy csapásra megváltoztatta a videojátékokról alkotott képet. A kezdőcsomagokban található chippel ellátott játékfigurák a szintén tartozék ún. Erőportálra helyezve azonnal megjelennek a játékban, azaz a képernyőn. A Spyro’s Adventure-t követően 2012-ben megjelent Giants szinte minden tekintetben felülmúlta elődjét. Óriás méretű és világító figurák, kevesebb átvezető - illetve szöveges rész, szebb grafikai megoldások és a korábbi rész figuráival való kompatibilitás jellemzi.

A 2013 októberében megjelent Swap Force még az eddigieket is túllicitálja, újdonság, hogy a Swap Force figurák két részre szedhetőek és egymásba való illesztésükkel variálhatóak a speciális képességeik. Az Activision a Skylanders Giants játékával számtalan díjat söpört be, hatalmas rajongótábora folyamatosan nő és a külön is megvásárolható számtalan figurafajtának köszönhetően a világ egyik első számú akciófigura értékesítőjévé lépett elő. A Skylanders Swap Force figurák nem csak a játékhoz tökéletesek, a polcokon is előkelő helyeket foglalhatnak el, gyönyörű látványt nyújtva.

A Skylanders Swap Force - figura készlet - 2 db átlagos méretű figurát tartalmaz: Nitro Magna Charge + Free Ranger, amiket a portálra helyezve meg tudsz jeleníteni a játékban, minden konzolon használható!

A következő Skylanders játékokkal kompatibilis:

  • Skylanders SWAP Force

További ajánlott termékek