Üdvözlünk webáruházunkban!

Skylanders Giants Cynder játékfigura [ Multi ] borítója

Skylanders Giants Cynder játékfigura [ Multi ]

3 év felett ajánlott

Platform: Multi Platform

Gyártó: Activision

Megjelenés: 2013-03-31

2.190 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 1.380 Ft, MPL Futárszolgálat: 1.540 Ft

Skylanders Giants Cynder játékfigura Ismertetője

Lépj be a Skylanders Giants világába! A Giants szörnyek már több ezer éve elhagyták Skyland földjét, de most vissza kell térniük, ugyanis régi világukat veszély fenyegeti. Le kell győzniük magát a Káoszt és gonosz teremtményeit, így meg tudják menteni Skyland-et a pusztulástól!

A játékban szörnyek karaktereit lehet irányítani. A szörnyfigurát a portálra kell tenni, és azonnal megjelenik az adott karakter a játékban. Minden feladathoz más és más képesség szükséges, ezért érdemes a legmegfelelőbb Skylanders Giant-et bevetni a harchoz. A szörnyek a játék során fejlődnek, amit a portál megjegyez, így ha szereplőt cserélsz a játék során, az elért pontjai és képességei megmaradnak. A Skylanders Giants figurák nem csak a játékhoz tökéletesek, a polcokon is előkelő helyeket foglalhatnak el, gyönyörű látványt nyújtva. A Skylanders Giants a játék előző részének figuráival is használható, a régi Skylandereket nem kell kidobni!

A Skylanders Giants - 1 db-os figura készlet - Cynder egy átlagos méretű figurát tartalmaz, amit a portálra helyezve meg tudsz jeleníteni a játékban, minden konzolon és számítógépen használható!

A következő Skylanders játékokkal kompatibilis:

  • Skylanders Spyro's Adventure
  • Skylanders Giants
  • Skylanders SWAP Force

További ajánlott termékek