Üdvözlünk webáruházunkban!

The Sly Trilogy [ PS Vita ] borítója
  • The Sly Trilogy [ PS Vita ] képe
  • The Sly Trilogy [ PS Vita ] képe
  • The Sly Trilogy [ PS Vita ] képe
  • The Sly Trilogy [ PS Vita ] képe

The Sly Trilogy [ PS Vita ]

7 év felett ajánlott

Platform: PS Vita

Kiadás: Normál

Gyártó: Sony

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2014-04-16

7.790 Ft
Státusz:
Külső raktárban
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Szállítási díjak MPL PostaPont: 880 Ft, MPL Futárszolgálat: 990 Ft

The Sly Trilogy Ismertetője

A The Sly Trilogy tartalma:

  • Sly Cooper and the Thievius Raccoonus
  • Sly Cooper 2 Band of Thieves
  • Sly Cooper 3 Honour Among Thieves

A korábban már Playstation 3-ra megjelent és azóta is töretlen sikerrel menetelő The Sly Trilogy ezúttal a Sony kézi konzoljára, PS Vita-ra látogat el. Sly Cooper neve ismerősen csenghet a PS2 tulajdonosok számára is, ugyanis a történet szerint tolvajjá avanzsált kis rókánk ezen a platformon alapozta meg világhódító pályafutását! A lopakodással füszerezet, gyűjtögetős akció-kalandot vicces jelenetei, izgalmas kalandokkal fűszerezett játékmenete miatt minden korosztálynak bátran ajánljuk!

A Sly Cooper and the Thievius Racconus a sorozat első részét dolgozza fel: Sly Cooper a világ legnagyobb tolvaj családjába született, és ezzel együtt a Thievius Racconus nevű családi ereklye is a birtokába kerül. Azonban az ékszert ellopják tőle, ezért Bentley és Murray barátunk segítségével elindulhatunk visszaszerezni az ereklyét, illetve családunk becsületét...

A Sly 2: Band of Thieves-ben folytatódnak az első rész eseményei; 2 év telt el azóta, hogy legyőztük Clockwerket és visszaszereztük az ékszert. Sly és barátai azzal a céllal szállnak hajóra, hogy ellopják Clockwerk megmaradt darabjait egy múzeumból, ám amikor megérkeznek, szembesülnek a ténnyel, hogy Clockwerk darabjai eltűntek. Ezzel pedig újabb őrült kaland veszi kezdetét!

A Sly 3: Honor Among Thieves-ben, avagy a trilógia harmadik részében, Sly, Bentley és Murray egy olyan titokról szereznek tudomást, amit Sly édesapja éveken át a család páncéltermében rejtegetett. Új fejezet veszi kezdetét Sly életében, melynek Te is a tanúja lehetsz!

További ajánlott termékek