Üdvözlünk webáruházunkban!

Need for Speed - Undercover [ PSP ] borítója
  • Need for Speed - Undercover [ PSP ] képe
  • Need for Speed - Undercover [ PSP ] képe
  • Need for Speed - Undercover [ PSP ] képe
  • Need for Speed - Undercover [ PSP ] képe

Need for Speed - Undercover [ PSP ]

12 év felett ajánlott

Platform: PSP

Kiadás: Essentials

Gyártó: Electronic Arts

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2008-11-21

2.290 Ft
Státusz:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
bizonytalan

Szállítási díjak MPL PostaPont: 880 Ft, MPL Futárszolgálat: 990 Ft

Need for Speed - Undercover Ismertetője

Sosem gondoltad, hogy egyszer így alakul: rád vadásznak a nagy üldözésben. De vadász vagy te is. Most mindent kockára kell tenned a volán mögött, hogy beépülhess egy kíméletlen nemzetközi gengszterbandába, és megadd a kegyelemdöfést a rosszfiúknak.

Célpontod egy országúti vadállat, aki úgy vezet, mintha az élete múlna a szökésen – talán így is van. Minden kérdésedre nála a válasz, le kell csapnod rá. A visszapillantó tükörben járőrkocsik hada tűnik fel, persze ők sem fogják megkönnyíteni a dolgodat. Minden tapasztalatodra, ügyességed minden morzsájára szükséged lesz, hogy meglépj a törvény elől, legyőzd az ellenfelet és felfedd az igazságot, mely örökre véget vet a nagy hajszának.

  • Épülj be az alvilágba - Száguldj bele egy üldözéssel és árulással teli, fordulatos történetbe! Vállalj melókat és győzz versenyeken, hogy bizonyíthasd tudásodat, és beépülhess egy nemzetközi bűnszövetkezetbe!
  • Országúti ütközet - Küzdj a zsaruk és mások ellen, miközben lecsapsz prédádra a nagy tétre menő, többautós üldözésekben! Új, jelentősen továbbfejlesztett MI rendszer gondoskodik arról, hogy az agresszívabb és ravaszabb zsaruk minden eszközt bevessenek kézre kerítésed érdekében.
  • Döbbenetes vezetési modell - A vadonatúj játékmotor segítségével fantasztikus mutatványokat vihetsz véghez autóvezetés közben.

További ajánlott termékek