Üdvözlünk webáruházunkban!

Modnation Racers [ PSP ] borítója
  • Modnation Racers [ PSP ] képe
  • Modnation Racers [ PSP ] képe
  • Modnation Racers [ PSP ] képe
  • Modnation Racers [ PSP ] képe

Modnation Racers [ PSP ]

7 év felett ajánlott

Platform: PSP

Kiadás: Essentials

Gyártó: Sony

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2010-05-21

1.490 Ft
Státusz:
Nincs raktáron
Szállítási idő:
bizonytalan

Szállítási díjak MPL PostaPont: 880 Ft, MPL Futárszolgálat: 990 Ft

Modnation Racers Ismertetője

A ModNation Racers neked épült, vagyis magadnak építed. A fejlesztés középpontjában a kreativitás és testre szabhatóság állt, ez az, amiről ez a verseny szól. Egy központi helyen kezdesz, ahol bátran kipróbálhatod ez vagy az az alkatrész, kiegészítő milyen hatással van a vezetési élményre.

A "Creation Station" garázsba beállva használhatod ki igazán a ModNation Racers kreatív eszközeit. Válassz akár játékbaba stílusú pilótát. Mivel a karakter már önmagában is megnyerő, ideje megváltoztatni a színeket, egyedi orrot, szájat, fület sőt hangot adni neki, esetleg szakállal meglepni, vagy kopaszra nyírni, a legkülönbözőbb stílusban felöltöztetni (persze azért ha nagyon elszállsz kreativitásban, szegény pára néha azért a tudtodra adja, hogy azért ez vagy az már túlzás) vagy a legváltozatosabb kiegészítőkkel felruházni.

Ez azt jelenti, ha épp egy Frankenstein szörnyet szeretnél fabrikálni, az is menni fog. De ha szereted a csillogó megjelenést, vagy az éjjellátó-szemüveg rendkívüli eleganciáját, az előtt sincs akadály. Vagy esetleg valami teljesen mást?

További ajánlott termékek