Üdvözlünk webáruházunkban!

Syndicate [ Pc ] borítója
  • Syndicate [ Pc ] képe
  • Syndicate [ Pc ] képe
  • Syndicate [ Pc ] képe
  • Syndicate [ Pc ] képe

Syndicate [ Pc ]

18 év felett ajánlott

Platform: Pc

Kiadás: Normál

Gyártó: Electronic Arts

Honosítás: Angol nyelvű

Megjelenés: 2012-02-24

1.290 Ft
A termék nem beszerezhető!
Státusz:
Elfogyott
Szállítási idő:
jelenleg nem beszerezhető

Szállítási díjak MPL PostaPont: 880 Ft, MPL Futárszolgálat: 990 Ft

További platformok

Syndicate Ismertetője

A Syndicate az 1993-as klasszikus kultjáték újraértelmezése – egy a nem túl távoli jövőben játszódó egyedi lövöldözős akciójáték, ahol az üzlet háború.

2069 – A fejlett világot immár nem politikusok irányítják, régiókra oszlik, melyeket szindikátusoknak nevezett megavállalatok irányítanak. A szindikátusok forradalmasították a felhasználók és a digitális világ interakcióit. Immár nem szükséges eszköz az adatokhoz való hozzáféréshez és a technológia irányításához, mert ezt szempillantás alatt megteszi az idegrendszerbe épített chip-implantátum. Az emberek tódulnak, hogy ellássák őket a chippel, és kiélvezhessék mindazt, amit szindikátusuk kínál: lakást, orvosi ellátást, bankszolgáltatásokat, biztosítást, oktatást, szórakozást, állást. A szolgáltatás teljes körű, ez már életstílus. Cserébe a szindikátusok példátlan mélységben bepillantást nyernek az egyén életébe, még viselkedését is irányíthatják. A kormányok hatalmának leáldozott, az üzlet már háború. A szindikátusok bármire képesek a piac feletti uralomért. E háború frontvonalában az ügynökök állnak, a szindikátusok biológiailag módosított, chipekkel ellátott végrehajtói. Bárhová bejutnak az elektronika világában, képesek befolyásolni ellenségeiket, változtatni fegyverzetükön és környezetükön – ők maguk a világ legfejlettebb fegyverei. Miles Kilo, az Eurocorp legújabb ügynök-prototípusa szerepében brutális és akciódús kalandra indulsz egy romlással és bosszúval teli történetben.

  • A chip befolyásolja a játékmenetet - Lelassíthatod az időt, átláthatsz a falakon, megvizsgálhatod ellenfeledet és mindent, ami digitális a „Dart-vision” segítségével – A DART6 idegrendszeri implantátum segítségével közvetlenül rákapcsolódhatsz a digitális adatok világára.
  • 4 fős online kooperatív játék - Gyűjts szindikátust, törj világuralomra. Semmihez sem hasonlítható, 4 fős, online kooperatív élmény, chip-képességekre épülő játékmenettel és az eredeti Syndicate játékból újraálmodott 9 küldetéssel.
  • Húsbavágó FPS élmény - Futurisztikus fegyverek, páncélzat és eszközök fejleszthető arzenálját vetheted be az ellenfelek megsemmisítésére, és chiptechnológiájuk begyűjtésére saját fejlődésed és kíméletlenül kapzsi vállalatod számára.
  • Sci-fi történet - Merülj el a Syndicate 2069 világában, ahol a híres író, Richard Morgan gondoskodik a világszínvonalú sci-fi élményről.

További ajánlott termékek