Üdvözlünk webáruházunkban!

Battlefield 3 Premium Edition [ Pc ] borítója
  • Battlefield 3 Premium Edition [ Pc ] képe
  • Battlefield 3 Premium Edition [ Pc ] képe
  • Battlefield 3 Premium Edition [ Pc ] képe
  • Battlefield 3 Premium Edition [ Pc ] képe

Battlefield 3 Premium Edition [ Pc ]

16 év felett ajánlott

Platform: Pc

Kiadás: Premium

Gyártó: Electronic Arts

Honosítás: Magyar kézikönyves

Megjelenés: 2012-09-14

4.390 Ft
Státusz:
Külső raktárban
Szállítási idő:
2-3 munkanap

Szállítási díjak MPL PostaPont: 880 Ft, MPL Futárszolgálat: 990 Ft

További kiadások

Battlefield 3 Premium Edition Ismertetője

A Battlefield 3 Premium Edition többet nyújt! Ez a legkedvezőbb módja megtapasztalni a Battlefield 3 élményt, kezdők és tapasztalt Battlefield veteránok számára egyaránt! A Battlefield 3 Premium Edition tartalmazza a Battlefield 3 összes vezethető járművét, a rombolás és a csapatjáték minden izgalmát, plusz a Battlefield 3 Premium tagságot, melyhez jár mind az öt Battlefield 3 kiegészítő csomag, továbbá a Multiplayer Head Start Kit csomagot, mely a kezdő játékosok többszemélyes módban való boldogulását hivatott megkönnyíteni.

A Battlefield 3 Premium tagság olyan digitális szolgáltatás, melyen keresztül elérhető a Battlefield 3 mind az öt tematikus kiegészítő csomagja, köztük a Back to Karkand, a Close Quarters, az Armored Kill, Aftermath és End Game. Az öt csomag együtt lenyűgöző mennyiségű játéktartalmat kínál: 20 új pályát, új fegyvereket, 10-nél több új járművet, és négy új játékmódot. A tagok számos egyedi játékbeli tárgyat is kapnak, mely más módon nem megszerezhető – köztük az ACB-90 túlélőkést, dögcédulákat, exkluzív álcaruhákat és fegyvertextúrákat.Premium tagok számára olyan egyedi jellemzők is elérhetők, mint a statisztikák lenullázása, elsőbbségi pozíció a szervereken, és új összetevő-rétegek a szakaszemblémákhoz.

A Multiplayer Head Start Kit jóvoltából az online boldogulás is könnyebb. A csomagban azonnal elérhetők az olyan ütős tárgyak, mint a hőkövető levegő-levegő rakéta repülőgéphez és helikopterhez, a defibrillátor és a T-UGS szenzor, a fegyverek közül pedig a 40 mm-es gránátvető, az M416 gépkarabély és az M249 könnyűgéppuska. A 18 fegyvert, eszközt és járműfejlesztést felvonultató Multiplayer Head Start Kit a szükséges plusz azoknak, akik szeretnék a többszemélyes harcmezőt is uralni.

További ajánlott termékek